Bedrijfsprofiel van Reedyk B.V.

Opleidingsniveau's
vmbo, havo, mbo, vwo, hbo, speciaal onderwijs
Sector(en)
Techniek
Als innovatieve machinebouwer draagt REEDYK B.V. optimaal bij aan de bedrijfscontinuïet van onze klanten. Wij combineren hydrauliek, elektro-aandrijftechniek, besturingstechniek, metaalbewerking en mechanica waarbij de focus ligt op vernieuwing en duurzaam onderhoud. Daarnaast heeft REEDYK zich de laatste jaren sterk ontwikkeld op het gebied van waterstof als energiedrager. Er wordt onder andere samengewerkt met Hyundai en Enapter.

Een goed voorbeeld van het innovatieve karakter van REEDYK is de samenwerking met de stichting H-Wodka. Samen ontwikkelden we de e-robotiller: een autonome veldrobot op waterstof. Een innovatief project voor duurzame landbouw in de Hoeksche Waard, gemaakt voor akkerbouwers en ontwikkelt vanuit de polder. We ontwikkelen van prototype tot productie.

Vanaf de zomer 2022 gaan we stroomgeneratoren op waterstof (85kVA) uitleveren.
Een off-grid stroomvoorziening zonder uitstoot van CO2.
Deze worden in zijn geheel in eigen huis gefabriceerd.

Kortom wij zijn een organisatie die altijd in beweging is. Er is altijd wat te leren en daarom krijgen onze medewerkers de gelegenheid om veel kennis op te doen. Zowel in de praktijk (door schade en schande) als via een scholingstraject.
We werken met ca. 18 collega's in een hecht en gezellig team vanuit onze werkplaats in Klaaswaal.
Bedrijfsbezoeken

Wij verzorgen graag een bedrijfsbezoek voor leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar. Neem contact met ons op om het bedrijfsbezoek in te plannen.

Gastlessen

Wij verzorgen graag een gastles voor leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar. Een medewerker van ons bedrijf vertelt dan graag meer over zijn beroep. Neem contact met ons op om de gastles in te plannen.