Hoeksche Inspiratiedagen: een unieke kans om met je toekomstige werkgever of medewerkers in contact te komen!

De Hoeksche Inspiratiedagen zijn een gezamenlijk initiatief van het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid in de Hoeksche Waard. Het doel: lokale werkgevers, werkzoekenden en jongeren met elkaar in contact brengen. Op deze wijze worden stageplaatsen lokaal gezocht én gevonden en vinden jongeren en werkzoekenden – van zowel binnen als buiten onze gemeente – hun bijbaantje of werk in de Hoeksche Waard. Dit alles draagt bij aan het vitaal houden van de leef- en werkomgeving in de Hoeksche Waard.

  • Bezoek jij één of meerdere bedrijven tijdens de Open Bedrijvendag op zaterdag 14 oktober? Meld je dan hier aan.

Wil je meer informatie? Ga dan naar bovenstaande link of stuur een e-mail naar: info@sob-hw.nl.

_WEB-HEIJBLOM FOTOGRAFIE-230510-18.04-HF1_3339

Vrijdag 6 oktober

Beroepen- en banenmarkt bij HWwerkt! in Oud-Beijerland. Meer dan 100 bedrijven uit de Hoeksche Waard presenteren zich aan scholieren van het voortgezet onderwijs (van 12.45 tot 15.15 uur), werkzoekenden en geïnteresseerden (van 15.30 tot 18.00 uur). 

Studenten

Donderdag 12 oktober en vrijdag 13 oktober

Vervolgafspraken tussen bedrijven en geïnteresseerde scholieren en werkzoekenden – naar aanleiding van de beroepen- en banenmarkt – voor onder andere sollicitatie, stage, werkervaringsplek, loopbaanoriëntatie of profielwerkstuk. 

Techniekfestival

Donderdag 12 oktober

Leerlingen in groep 7 van diverse basisscholen brengen een bezoek aan een aansprekend bedrijf uit hun eigen dorp om een leuke en inspirerende ervaring op te doen. Voor leerlingen in groep 8 wordt het Techniekfestival georganiseerd. Het festival richt zich specifiek op bedrijven die actief zijn in de technieksector en vindt dit jaar plaats bij Aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff in Strijen.

Aanmelden bedrijven

Zaterdag 14 oktober

Open Bedrijvendag Hoeksche Waard waarbij deelnemende bedrijven hun deuren openen om geïnteresseerden een kijkje in de keuken te geven en te laten zien welk moois de Hoeksche Waard te bieden heeft. Wil jij een kijkje in keuken nemen? Meld je dan aan via dit formulier

HWwerkt vlag

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom zeker langs!

Werkzoekenden van binnen en buiten de Hoeksche Waard, jongeren op zoek naar een bijbaan en andere geïnteresseerden zijn op vrijdag 6 oktober van 15.30 tot 18.00 uur van harte welkom bij HWwerkt! aan de Jan van der Heijdenstraat 11 in Oud-Beijerland. Meld je aan via rotterdamsebanenmarkten.nl/beroepenmarkt

Overzicht logo2

Over ons

De Hoeksche Inspiratiedagen zijn een initiatief van Stichting SOB Hoeksche Waard, BIZ de Bosschen, Ondernemersvereniging Hoeksche Waard en gemeente Hoeksche Waard.

Na deze eerste editie willen we ook voor andere bedrijventerreinen in de Hoeksche Waard een dag organiseren. Daarom zijn we benieuwd naar jullie ervaringen. Heb je tips of suggesties voor ons, deel deze dan via info@sob-hw.nl. Als er meer bekend is over volgende edities informeren wij hierover via dit platform en bijbehorende kanalen.