Veel inspiratie op De Bosschen

Op zaterdag 8 oktober organiseerden Stichting SOB Hoeksche Waard, BIZ de Bosschen, Ondernemersvereniging Hoeksche Waard en gemeente Hoeksche Waard de allereerste Hoeksche Inspiratiedag. Op deze dag keken bijna 250 bezoekers achter deuren van zo’n 18 bedrijven die normaal gesproken gesloten blijven. Lees meer over deze dag. Deze dag was een mooie kans voor mensen die op zoek zijn naar een eerste baan, meer willen weten over een vervolgstudie of die een volgende stap in hun carrière willen maken.

220573-DEBESTEMMINGHW - Website Open bedrijvendag - 1600x900px - foto schuine vlakken

Ontdek het geheim van…

…de smid, drukker, telecomspecialist en vele anderen. Van 10.00 tot 16.00 uur openen tal van bedrijven hun deuren om jou te laten zien wat hun werk zo bijzonder maakt. Je kunt gewoon binnenlopen! Op bedrijventerrein De Bosschen in Oud-Beijerland werken hele verschillende bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Wat hen met elkaar verbindt, is dat het echte specialisten zijn die hun vak verstaan. En belangrijker nog, ze begrijpen allemaal dat het om mensen draait. Mensen zoals jij die tof werk willen doen en daar goed voor beloond willen worden!

logo-sliced-white

Banenmarkt

Tijdens de Hoeksche Inspiratiedag kun je ook een bezoek brengen aan de net verbouwde locatie van HWwerkt! Behalve om te ontdekken wat HWwerkt! doet voor werkzoekenden, is er ook een banenmarkt waar je kunt ontdekken welke arbeidsmogelijkheden er zijn in de Hoeksche Waard.

web IMG_5628

Voor wie?

Iedereen is welkom. Ben je benieuwd wat er komt kijken bij werken bij een transportbedrijf, bakkerij of machinebouwer? Kom gerust kijken. Dat is bijvoorbeeld handig als je nog twijfelt over je studiekeuze. Maar ook als je op zoek bent naar een stageplek of afstudeeropdracht is het handig om langs te komen.
Wie zoekt naar een uitdagende, afwisselende en/of interessante baan, moet beslist binnenstappen. Of je op zoek bent naar je eerste baan of toe bent aan de volgende stap in je carrière. De deur staat open en de drempel is laag!

En ben je niet werkzoekend of op zoek naar inspiratie voor de studiekeuze? Gewoon geïnteresseerden zijn ook van harte welkom!

logos-sliced

Over ons

De Hoeksche Inspiratiedagen zijn een initiatief van Stichting SOB Hoeksche Waard, BIZ de Bosschen, Ondernemersvereniging Hoeksche Waard en gemeente Hoeksche Waard.

Na deze eerste editie willen we ook voor andere bedrijventerreinen in de Hoeksche Waard een dag organiseren. Daarom zijn we benieuwd naar jullie ervaringen. Heb je tips of suggesties voor ons, deel deze dan via info@sob-hw.nl. Als er meer bekend is over volgende edities informeren wij hierover via dit platform en bijbehorende kanalen.