Werken in de zorg. Het is hard werken, maar je krijgt er zoveel voor terug. De vrijheid, het werken met mensen en natuurlijk de dankbaarheid spreekt veel mensen aan. En extra leuk, het kan gewoon hier in de Hoeksche Waard bij Zorgcampus Hoeksche Waard.

Zorgcampus HW is een initiatief van zorgorganisaties Alerimus, Careyn, Cavent, Gemiva, Heemzicht en Zorgwaard. Samen werken we aan het werven en opleiden van nieuwe medewerkers. Of je nu een schoolverlater, zorgstudent, zij-instromer of vrijwilliger bent, we begeleiden je met verschillende opleidingstrajecten, extra begeleiding en toffe activiteiten. Zo haal je de allerbeste zorgmedewerker in jou naar boven en maak je echt het verschil!Afbeelding

Wie zoeken we?

We kunnen gemotiveerde mensen goed gebruiken. Wat jouw vertrekpunt ook is, we zorgen ervoor dat je helemaal klaargestoomd wordt voor werken in de zorg en welzijn. Herken jij jezelf? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking. We hebben je namelijk veel te bieden! Lees hier verder.

Afbeelding

Zorgcampus Hoeksche Waard is er voor jou

Onze locaties liggen in landelijke dorpskernen, de sfeer is er gemoedelijk en de mensen relaxed. Er is bij ons altijd ruimte om je te ontwikkelen. Vind je dat fijn, dan ga je nooit meer weg.

“Deze doelgroep is zo leerbaar. Wat wij normaal vinden, geldt voor hen niet. Door hen te helpen, groeien ze en dat uit zich bij hun in enorme blijdschap. Daar geniet ik van!” vertelt Shirley Hagendoorn, groepsbegeleider bij Cavent. Lees haar hele verhaal

Afbeelding

Leren met salaris

Lijkt een leerwerktraject jou wat? Je bent 4 dagen per week in de Hoeksche Waard, krijgt daar les en loopt er stage. Voor algemene vakken ga je 1 dag per week naar het Albeda Zorgcollege in Rotterdam. Je krijgt salaris vanaf dag één. 

In de Hoeksche Waard kun je snel aan de slag. Meer weten? Klik dan hier om te kijken welk leerwerktraject bij jou past en ga met ons in gesprek!

Afbeelding

Zorgcampus Hoeksche Waard is een initiatief van zorgorganisaties Alerimus, Careyn, Cavent, Gemiva, Heemzicht en Zorgwaard. Het initiatief wordt ondersteund door SOB-HW en Gebiedsmarketing Natuurlijk. Hoeksche Waard.