Be part of Barth

28 september

Bij Barth werk je aan je toekomst!

Een diversiteit aan technische specialisten in één sterke groep, dat is de Barth Groep. De kracht van Barth ligt in de aanpak van multidisciplinaire projecten. Ze realiseren en onderhouden totaalinstallaties, ontwikkelen en automatiseren machines, leveren hoogwaardige plaatwerkoplossingen en voeren technische keuringen uit.

Je kunt ze bezoeken en het hemd van het lijf vragen op de beroepen- en banenmarkt van vrijdag 6 oktober. Op zaterdag 14 oktober opent Barth zelf haar deuren tijdens een gezellige open dag waarbij jong en oud welkom is.

Dit is de Barth Groep

Toen in 1931 in ’s Gravendeel het eerste elektriciteitsnet werd aangelegd, zag ook het bedrijf van de familie Barth het licht. Door mee te groeien met de ontwikkelingen op het gebied van elektrische en werktuigkundige installaties en voortdurend in te spelen op de wensen van de klant is Barth uitgegroeid tot een technisch dienstverlener van formaat.

Inmiddels werkt de derde generatie van de familie Barth samen met zo’n 400 vakmensen uit het dorp, de regio en daarbuiten. Omdat techniek nooit stil staat is Barth altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s met een passie voor het vak. Daarom kun je ze op vrijdag 6 en zaterdag 14 oktober ontmoeten tijdens de Hoeksche Inspiratiedagen.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf biedt Barth je de kans om werken en leren in de techniek te combineren. Omdat ze met verschillende onderwijsinstellingen samenwerken, worden opleidingen op meerdere niveaus aangeboden.

Ga dus voor die BBL opleiding in de elektro- of installatietechniek en leer de kneepjes van het vak door gewoon lekker aan de slag te gaan! Ook heeft Barth vele mogelijkheden voor zij-instromers.

Kom langs op de beroepen- en banenmarkt en bezoek Barth tijdens de open dag

De Hoeksche Inspiratiedagen zijn een gezamenlijk initiatief van het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid in de Hoeksche Waard. Barth maakt graag kennis met werkzoekenden en jongeren uit de regio. Ze laten je graag kennis maken met techniek en de vele mogelijkheden binnen het bedrijf. Wil je kennismaken met de technische specialisten van Barth op vrijdag 6 oktober? Je kunt je hier aanmelden.

Tijdens de open dag van zaterdag 14 oktober maak je kennis met verschillende afdelingen binnen de Barth Groep. Je kunt een kijkje nemen bij de engineers, de meest innovatieve plaatwerkoplossingen ontdekken in de werkplaatsen en je kunt op ‘speeddate’ met de dames van HR.

Ook kunnen kinderen verschillende workshops volgen en is er voor entertainment gezorgd.

Bekijk alvast de openstaande vacatures

Omdat techniek nooit stil staat is Barth altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s met een passie voor het vak. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek? Bij de Barth Groep werk je aan je toekomst! Natuurlijk zien ze je graag op vrijdag 6 of zaterdag 14 oktober aanstaande en vertellen ze je alles over werken (en leren) in de techniek.

Bekijk alvast de openstaande vacatures op de vacaturepagina of neem contact op met een van de HR-collega’s via: hr@barthgroep.nl.


Terug