Bedrijfsprofiel van Explect

Opleidingsniveau's
hbo, wo
Sector(en)
IT, Logistiek
Explect is een Digitale Expediteur. Dit houdt in dat we bedrijven helpen met het internationaal vervoeren van producten. Dit kunnen kleine doosjes zijn via bijvoorbeeld DHL of TNT tot en met containers. Klanten kunnen hiervoor bij ons inloggen en daar hun transporten aanvragen, bijhouden en volgen. Hiervoor maken we zelf onze software en ontwikkelen we onze eigen online app.
Bedrijfsbezoeken

Wij verzorgen graag een bedrijfsbezoek voor leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar. Neem contact met ons op om het bedrijfsbezoek in te plannen.

Gastlessen

Wij verzorgen graag een gastles voor leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar. Een medewerker van ons bedrijf vertelt dan graag meer over zijn beroep. Neem contact met ons op om de gastles in te plannen.

Profielwerkstukken / onderzoeksopdrachten

Wij hebben opdrachten voor scholieren of studenten voor een profielwerkstuk of onderzoek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Speeddates met leerlingen

Onze medewerkers gaan graag in gesprek met leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar over hun beroep en werk. Neem contact op voor verdere invulling van onze deelname aan de speeddates.

Video’s LOB

Bij ons kun je terecht om een bedrijfsvideo te maken om jongeren (m.n. in de leeftijd van 10-18 jaar) te inspireren voor werken in de Hoeksche Waard. Neem met ons contact op om de video in te plannen.