In de Hoeksche Waard zijn er veel mogelijkheden als je verder wilt in de Techniek. Techniekbedrijven werken samen om jou te boeien en een uitdagende baan te bieden. Ook is een traineeship mogelijk waarbij je kunt ontdekken welke functies en werkzaamheden het beste bij jou interesse en ervaring aansluit. Door de intensieve samenwerking tussen het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen kunnen we zorgen voor een goede match. En kun jij je talenten en kwaliteiten blijven ontwikkelen.

Afbeelding

Wie zoeken we?

In de techniek is ontzettend veel te doen en te kiezen. Techniek omvat namelijk heel veel specialismen en ontwikkelt zich in hoog tempo door de verdere digitalisering en automatisering. Wie kiest voor techniek, kiest voor de toekomst.

Nu al is er meer vraag naar technisch geschoolde medewerkers dan het aanbod. En deze behoefte blijft de komende jaren stijgen. Ervaren technici zijn zeer gewild en technische bedrijven investeren graag in jong talent. Dus ben je geïnteresseerd in techniek en wil je ontdekken welk specialisme en welk bedrijf het beste bij jou past? Neem dan contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Afbeelding

Ontdekken wat bij jou past

In de techniek kun je nogal wat kanten uit. Niet alleen omdat de technieksector veelomvattend is, maar ook omdat we je veel verschillende opleidingen aanbieden.

Door de intensieve samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijsinstellingen, kunnen we je de mogelijkheid bieden in verschillende sectoren en bedrijven mee te werken en daardoor te ontdekken wat het beste bij jou past. Behalve leren en ontdekken, ontvang je salaris vanaf dag één en weet je zeker dat je na afloop een baan hebt die bij jou past!

Afbeelding

Meer weten of aanmelden?

Je zult misschien nog vragen hebben. Over het proces of waar je precies terecht komt. Maar misschien heb je nu al meteen iets van ‘Dit is mijn kans!’. Hoe dan ook, we komen graag met je in contact. Klik hier en laat je contactgegevens en vraag achter. We gaan je zeker terugbellen of mailen!