Wil je werken in de zorg in de Hoeksche Waard? Kom woensdag 27 maart kennismaken met Zorgcampus HW

8 maart

Kom woensdag 27 maart kennismaken met Zorgcampus HW en laat je informeren over jouw mogelijkheden. Naast nieuwe collega’s die de opleiding Helpende Zorg en Welzijn willen doen, zoeken we collega’s voor zowel de ouderenzorg als de gehandicaptenzorg. We zoeken mensen voor functies van huishoudelijk medewerker tot maatschappelijke zorg. Ook als je de (verkorte) opleiding Verzorgende IG tot Verpleegkundigen wil doen, ben je van harte welkom.

Zes zorgorganisaties in de Hoeksche Waardse werken samen aan het werven en opleiden van (toekomstige) medewerkers. Alerimus, Cavent, Careyn, Gemiva, Heemzicht en Zorgwaard ontwikkelden hiervoor Zorgcampus HW. Ben je op zoek naar een stageplek, leerwerktraject of wil je je laten omscholen naar zorgprofessional? Dan ben je bij Zorgcampus HW op de juiste plek.

Wat heeft Zorgcampus HW te bieden?

Zorgcampus Hoeksche Waard kan enthousiaste collega’s met een frisse blik goed gebruiken. Je kunt bij ons stagelopen, werken en leerwerktrajecten volgen bij 6 organisaties en in verschillende disciplines. Van thuiszorg, verpleeghuiszorg tot gehandicaptenzorg en van sociaal maatschappelijk werk, dagbesteding tot specialistische teams en palliatieve zorg. Er is altijd iets dat bij jou past. En kies je voor een leerwerktraject dan heb je baangarantie en vanaf dag 1 salaris.

Kennismaken met Zorgcampus HW

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor werken in de zorg in de Hoeksche Waard. Of wil je kennismaken met de organisaties en de medewerkers? Kom dan op woensdag 27 maart naar onze informatiebijeenkomst. Tussen 16.00 en 20.00 uur ben je van harte welkom in de Open Waard (Zoomwijckplein 11 in Oud-Beijerland). Daar zijn diverse collega’s van de zorgorganisaties aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt binnenlopen op een moment dat voor jou uitkomt! Wil je meer informatie, maar kan je niet op deze datum? Mail dan naar contact@zorgcampushw.nl.

Meer weten over Zorgcampus HW?

Kijk op www.zorgcampushw.nl.

Terug