Bedrijfsprofiel van RAD HW B.V.

Opleidingsniveau's
vmbo, mbo
Sector(en)
Overige
Regionaal is de RAD specialist op het gebied van grondstoffenmanagement en partner in het beheer van een schone leefomgeving. Wij ontzorgen de gemeente Hoeksche Waard op het gebied van afval- en grondstoffenbeheer. Daaronder valt het inzamelen, het vervoeren, het (doen) be-of verwerken, het verhandelen van afval en grondstoffen en het adviseren hierover;
Daarnaast voeren wij taken uit op het gebied van beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

De afvalbranche is continu in ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Dat maakt het een uitdagende branche met veel afwisseling en vernieuwing.
Bedrijfsbezoeken

Wij verzorgen graag een bedrijfsbezoek voor leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar. Neem contact met ons op om het bedrijfsbezoek in te plannen.

Gastlessen

Wij verzorgen graag een gastles voor leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar. Een medewerker van ons bedrijf vertelt dan graag meer over zijn beroep. Neem contact met ons op om de gastles in te plannen.

Profielwerkstukken / onderzoeksopdrachten

Wij hebben opdrachten voor scholieren of studenten voor een profielwerkstuk of onderzoek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Speeddates met leerlingen

Onze medewerkers gaan graag in gesprek met leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar over hun beroep en werk. Neem contact op voor verdere invulling van onze deelname aan de speeddates.

Video’s LOB

Bij ons kun je terecht om een bedrijfsvideo te maken om jongeren (m.n. in de leeftijd van 10-18 jaar) te inspireren voor werken in de Hoeksche Waard. Neem met ons contact op om de video in te plannen.