Bedrijfsprofiel van Overmeer Logistics

Opleidingsniveau's
vmbo, havo, vwo, hbo, mbo
Sector(en)
Logistiek
Onder de naam Overmeer Logistics vallen een aantal bedrijven die zich bezighouden met diverse logistieke activiteiten.
Overmeer Transport, Bok Transport en sinds begin dit jaar Tank Silo Logistiek Nederland (TSL) zijn onderdeel van de groep en houden zich voornamelijk bezig met het vervoer van (gevaarlijke en ongevaarlijke stoffen) in tankcontainers en tankopleggers.
Verder hebben we op onze locatie aan de Stougjesdijk een klein container depot waar wij de opslag, het reinigen en de reparatie verzorgen van tankcontainers. Ook verzorgen wij hier werkzaamheden met flexitanks.

Ook in Antwerpen zijn we vertegenwoordigd en hebben daar een klein container depot waar we flexitanks behandelen.

Om een idee te geven, ons bedrijf heeft ca. 180 man/vrouw personeel in dienst en in totaal rijden wij met meer dan 100 auto's in het wegvervoer. De overige collega's (geen chauffeur) zijn werkzaam op de verschillende afdeling zoals planning, customer service, kwaliteit en administratie en op ons depot en loods. Op het depot hebben we heftruckchauffeurs, tankreinigers en monteurs.

Door de ontwikkelingen en de groei van het bedrijf zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde collega's voor diverse functies en verzorgen ook de opleiding tot chauffeur.