Bedrijfsprofiel van HDW Nederland BV

Opleidingsniveau's
vmbo, mbo, hbo
Sector(en)
Techniek
Wij verkopen hoogwerkers, verreikers, autohoogwerkers en nog veel meer.

Als officiële dealer van de topmerken als Genie, Versalift, Manitou en Teupen in Nederland kennen wij de machines van binnen en buiten. Naast onze hoofdlocatie in Nederland hebben we een locatie in België en Polen. Daarnaast verkopen wij onze producten in 12 Oost-Europese landen via ons zusterbedrijf Statech. In partnerschap met Genie leveren we daarnaast vele machines aan klanten in het Midden-Oosten, Azië en Zuid-Amerika.

Wij hebben door onze jarenlange ervaring een zeer uitgebreide kennis en voor iedere behoefte een passende oplossing.
Bedrijfsbezoeken

Wij verzorgen graag een bedrijfsbezoek voor leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar. Neem contact met ons op om het bedrijfsbezoek in te plannen.

Gastlessen

Wij verzorgen graag een gastles voor leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar. Een medewerker van ons bedrijf vertelt dan graag meer over zijn beroep. Neem contact met ons op om de gastles in te plannen.

Profielwerkstukken / onderzoeksopdrachten

Wij hebben opdrachten voor scholieren of studenten voor een profielwerkstuk of onderzoek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Speeddates met leerlingen

Onze medewerkers gaan graag in gesprek met leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar over hun beroep en werk. Neem contact op voor verdere invulling van onze deelname aan de speeddates.