Bedrijfsprofiel van Goudwisselkantoor

Opleidingsniveau's
vmbo, havo, vwo, mbo, hbo
Sector(en)
Economie
Wij zijn Goudwisselkantoor, Specialisten van waarde.

Klanten in steeds meer Europese landen kunnen bij ons terecht voor allerlei diensten op gebied van edelmetalen. Bijvoorbeeld om goud en zilver te kopen of te verkopen, voor bijzondere vintage juwelen, verpandingen of om geld te wisselen.’

We bestaan al vele decennia als een hecht familiebedrijf. Betrokkenheid, collegialiteit en samenwerking zijn nog altijd belangrijke waarden. De familie is in de tussentijd wel flink uitgebreid.

Want inmiddels werken bij Goudwisselkantoor honderden ‘specialisten van waarde’. Professionals die hun vak verstaan, en op wie wij zuinig zijn. Zij zijn immers het echte kapitaal, niet de inhoud van de kluis.

We zijn volop in ontwikkeling en we zoeken constructief-kritische denkers die de handen uit de mouwen steken. Jouw ondernemersmentaliteit, lef en initiatief worden herkend en gewaardeerd. Bij ons is altijd ruimte voor nieuwe ideeën, proberen we dingen uit en leren we samen van onze fouten. Vertrouwen en gelijkwaardigheid zijn de belangrijkste elementen van onze relatie, die we graag voor langere tijd met je aangaan.

Want of je nu je brede internationale ambities achterna wilt, of juist je wilt toeleggen op hoog-specialistisch werk: in onze snelgroeiende organisatie is ruimte voor vele soorten talent. Wat het jouwe ook is, één ding is zeker; groeien doen we samen. Op professioneel vlak, maar ook als mens. Werken bij Goudwisselkantoor betekent herinneringen en ervaringen voor het leven. Growing together!