Bedrijfsprofiel van A&B Electrotechniek Zuid-Beijerland B.V.

Opleidingsniveau's
hbo, mbo
Sector(en)
Techniek
A&B Electrotechniek is een allround elektrotechnisch installateur die bekend staat om zijn projectmatige aanpak en zijn actieve, betrokken houding naar elke klant.
Wij geloven in een persoonlijke benadering. Dat merk je aan onze goede bereikbaarheid en korte lijnen, aan ons betrouwbare, vakkundige advies en aan onze nauwe betrokkenheid tijdens het hele project. We werken met een vast team van 45 medewerkers en een vertrouwd netwerk van externe partners. Met elkaar zijn we A&B Electrotechniek en zetten we ons in om elk project naar tevredenheid op te leveren. Bij A&B Electrotechniek geloven wij in vernieuwing.

Bij A&B Electrotechniek houden wij ons bezig met advisering en ontwerp, elektrotechnische installaties, duurzaamheid, service; onderhoud en inspectie. Wij hebben een grote passie in het opleiden van studenten. Wij willen studenten de beste praktijkopleiding bieden met uitzicht op een baan.
Video’s LOB

Bij ons kun je terecht om een bedrijfsvideo te maken om jongeren (m.n. in de leeftijd van 10-18 jaar) te inspireren voor werken in de Hoeksche Waard. Neem met ons contact op om de video in te plannen.