Rijnmond werkt door en helpt je vooruit

15 maart

Voor wie?

Je bent woonachtig in de regio Rotterdam Rijnmond, je bent na 12 maart 2020 jouw baan of inkomen kwijtgeraakt of je dreigt je baan te verliezen.

Wat mag je verwachten?

Wij helpen je graag bij het vinden van passend werk. Afhankelijk van de situatie kijken we samen wat er nodig is om weer aan het werk te kunnen. Bijvoorbeeld door middel van om-, bij- of herscholing. Ook als je nu nog een baan hebt maar met werkloosheid wordt bedreigd, kunnen wij helpen.

Meer weten?

Kijk op www.rijnmondwerktdoor.nl of stuur een bericht naar werk@rijnmondwerktdoor.nl.

Yemane vond door corona zijn droombaan

Vorig jaar was Yemane Michael nog fulltime taxichauffeur maar de coronamaatregelen gooiden roet in het eten. Hij vroeg TOZO aan en kreeg de vraag of hij hulp nodig had bij scholing of werk. Dé kans voor Yemane om zich om te scholen voor zijn droombaan als ICT’er. Yemane: “ICT heeft mij altijd geinteresseerd. Van jongs af aan was ik constant in de weer met computers. ” Eenmaal in contact met Rijnmond Werkt Door ging het snel. De opleiding duurt een jaar, waarvan twee dagen per week stage. Rijnmond Werkt Door helpt ook bij het vinden van een stageplek. “Het is heel interessant, ik ben leergierig en wil me graag verder ontwikkelen. Zodra mijn opleiding is afgelopen, stop ik met de taxi om fulltime in de ICT te werken.”


Terug