Ontdek jouw Groeikansen in de Agrarische Wereld!

11 oktober

Van Iperen is een Nederlands familiebedrijf in Westmaas met een rijke geschiedenis sinds 1921 in de agrarische sector. Onze passie voor deze sector vertaalt zich in enthousiasme en gedrevenheid die door al onze afdelingen stroomt.

Wat doen we?

Met onze producten en onze kennis ontzorgen we onze klanten en kunnen zij hun gewassen voeden, versterken en beschermen. Of het nu een interne collega of een externe partner is, de klant staat centraal in alles wat we doen. Wij geloven in voortdurende vernieuwing en samen met onze klanten, partners en toeleveranciers vernieuwen we continue onze kennis, ons aanbod en onze dienstverlening. Zo blijven we vooroplopen en de uitdagingen in de markt aangaan.

Waarom kiezen voor Van Iperen?

Bij Van Iperen heerst een persoonlijke en informele sfeer. We hebben een mentaliteit van aanpakken en korte communicatielijnen. Ons team bestaat uit een mooie mix van ervaren professionals en frisse nieuwe talenten. Als groeispecialist moedigen we niet alleen de groei van gewassen aan, maar ook de groei van onze medewerkers. Binnen een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een specialist op jouw vakgebied.

Kom binnen in onze wereld op 14 oktober!

Benieuwd naar wat Van Iperen echt doet en hoe jij hieraan kunt bijdragen? Kom ons bedrijf van dichtbij bekijken tijdens de Hoeksche Waardse Inspiratiedagen op 14 oktober van 10.00 tot 13.00 uur. Wij openen onze deuren voor jou! En als kers op de taart, maak je kans op een onvergetelijke ballonvaart. Wacht niet langer en grijp deze kans om jouw carrière te laten groeien bij Van Iperen!


Terug