Ben jij een jongere met een passie voor techniek en avontuur?

4 oktober

Ben jij een jongere met een passie voor techniek en avontuur? Dan heeft Bos Techniek Service B.V. de perfecte plek voor jou!

Zij zijn geen gewoon bedrijf. Ze zijn de experts in alle vormen van installatietechniek. Van het ontwerpen en installeren van zwembaden voor particulieren tot het onderhouden van openbare zwembaden in gemeenten, hotels en vakantieparken. 

Wat maakt hen zo cool? Nou, zij zijn aangesloten bij Techniek Nederland, hebben het F-Gassen bedrijfscertificaat in handen, én ze zijn een officieel leerbedrijf voor BOL en BBL opleidingen. Dat betekent dat je bij hen niet alleen kunt werken, maar ook kunt leren en groeien. Van snuffelstage tot een stage voor MBO, voor iedereen hebben ze wat wils.

En als je van avontuur houdt, zijn ze er ook voor jou! Er wordt gewerkt in een gezellig klein team vanuit Numansdorp, maar bedienen klanten door heel Nederland, soms zelfs in Duitsland en Frankrijk.

Dus, als je van techniek houdt, je handen vies wilt maken en wilt ontdekken wat je allemaal kunt bereiken, dan is Bos Techniek Service B.V. de plek voor jou! Kom ook langs tijdens de beroepen- en banenmarkt op vrijdag 6 oktober en bezoek ons tijdens de Open Bedrijvendag op zaterdag 14 oktober in Numansdorp. Ontdek je de mogelijkheden die op jou wachten.


Terug