Bedrijfsprofiel van MarFlex Europe BV

Opleidingsniveau's
vmbo, mbo, havo, hbo, wo
Sector(en)
Techniek
Bij de MarFlex groep staat diversiteit hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat je onderdeel wordt van onze organisatie en je thuis voelt, maar ook mee kunt ontwikkelen. Ook willen we elkaar leren kennen. Daarom organiseren we maandborrels, barbeques en hebben we een actieve personeelsvereniging.

MarFlex is een fabrikant van pompoplossingen voor elektrische aandrijvingen voor maritieme, offshore en industriële markten; onze pompen worden momenteel geïnstalleerd op binnen- en zeeschepen, maar ook op offshore platforms en tankopslag. Onze kracht is het bieden van een complete elektrische pompoplossing aan onze klanten, bestaande uit elektrisch aangedreven pompen en frequentieomvormers.
Bedrijfsbezoeken

Wij verzorgen graag een bedrijfsbezoek voor leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar. Neem contact met ons op om het bedrijfsbezoek in te plannen.

Gastlessen

Wij verzorgen graag een gastles voor leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar. Een medewerker van ons bedrijf vertelt dan graag meer over zijn beroep. Neem contact met ons op om de gastles in te plannen.

Profielwerkstukken / onderzoeksopdrachten

Wij hebben opdrachten voor scholieren of studenten voor een profielwerkstuk of onderzoek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Speeddates met leerlingen

Onze medewerkers gaan graag in gesprek met leerlingen in de leeftijd 12-18 jaar over hun beroep en werk. Neem contact op voor verdere invulling van onze deelname aan de speeddates.